050 303 9589 raxar@raxar.fi

Korjausrakentaminen

Keskitymme kaikissa korjausremontoimisessa huomioimaan sekä asiakkaiden että asukkaiden tarpeet ja yksilölliset ideat. Suunnittelemme ja toteutamme urakkamme aina käyttäjälähtöisesti, läheisessä yhteistyössä projektien tilaajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Osaava tiimimme toimii luotettavasti, vastuullisesti ja laadukkaasti urakan alusta loppuun. Toimintamme perustuu avoimuuteen projektin kaikissa eri vaiheissa ja tavoitteenamme on aina sujuva asiakaskokemus ja laadukas lopputulos. Meillä on myös laaja ja ammattitaitoinen yhteistyöverkosto, joka koostuu alan kokeneista ammattilaisista.

Pystymme korjaamaan vanhoja arvokiinteistöjä entiseen loistoonsa, niiden kulttuurihistoriallista taustaa ja perinnettä kunnioittaen ja vaalien. Perehdymme kohteisiin aina huolellisesti asiakasta kuunnellen ja opastaen. Hoidamme maalaukset, seinien ja kattojen vahvistukset, 

Uusi ja moderni arkkitehtuuri ja sen muotokieli viehättää meitä erityisesti. Modernit materiaalit, alan uusin tekniikka ja osaaminen takaavat unohtumattoman visuaalisen lopputuloksen, jota voi ihailla vielä vuosienkin päästä.  Seuraamme aikaamme tiiviisti ja pyrimme aina löytämään ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

 

Mottomme ”Tyylillä ja ammattitaidolle” kuvastaa hyvin toimintaamme.

 

Puusepäntyöt

Olemme olleet mukana lukuisissa projekteissa, jossa lähes kaikki on pitänyt aloittaa alusta. Ei ole ollut ovia, ikkunankarmeja, jalkalistoja, lattialautoja tai portaita yläkertaan. Aina voi hankkia valmiit tarvikkeet kaupasta, mutta joskus, kun halutaan jotain erikoista tai yksilöllistä – tarvitaan puuseppää. Puuseppämme ovat alansa huippua ja tekee kaiken puurakentamisen mittatilaustyönä parhaista materiaaleista, luovasti ja huolellisesti. Tinkimätön asenne näkyy lopputuloksessa.

Kuvia ennen ja jälkeen remontin